fbpx

Tagudskiftning Kolding

Nyt tag i Kolding, Vejle og Haderslev

Hvis du har bemærket løse tagsten eller mosbelægning, trænger dit tag muligvis til udskiftning. Taget skal beskytte mod vind og vejr. Det betyder også, at taget har stor indvirkning på husets energiforbrug. Et godt tag holder varmen inde om vinteren, men holder varmen ude om sommeren. Men et tag er ikke bare et tag. Det forstår vi hos Tømrer- og Vinduescenter Kolding, hvor vi har 25 års erfaring indenfor vinduer, døre og tagudskiftning. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tag til dig og dit hus.

Tre tegn på at dit hus trænger til nyt tag

Der er mange gode grunde til at få udskiftet husets tag, men herunder kan du se tre tegn på, at du bør give det et eftersyn:

Taget er utæt

Det giver naturligvis sig selv, hvis taget lækker, loftet er fugtigt og/eller der er synlige skader. Hvis der er begyndt at falde tagsten ned, når det stormer. Ikke desto mindre har mange huse utætte tage, fordi det ikke altid er så ødelæggende og godt kan vente. Et utæt tag kan dog resultere i fugt- og vandskader og på den måde være ødelæggende for hele boligen. Det er derfor vigtigt at tage affære, hvis du har mistanke om, at dit tag er utæt eller på anden måde skadet.

Tagets udseende ødelægger æstetikken

Det kan virke ligegyldigt, men taget udgør en rimelig stor del af dit hus, hvorfor dets udseende spiller en stor rolle. Et flot tag kan ændre udtrykket på et hus markant. Det er derfor vigtigt at finde det rette udseende og materialer, når du vælger tag.

Taget indeholder asbest

I det daglige spiller det ikke den største rolle, hvis der er asbest i tagets materiale. Asbest er meget holdbart, hvorfor der stadig findes tage, der indeholder asbest. Det er dog potentielt skadeligt og ikke ønskværdigt, hvis du på et tidspunkt skal sælge din bolig.

Hvad koster et nyt tag?

Tegltag, skiffertag, ståltag – hvad skal du vælge? For mange spiller prisen ind, for et nyt tag koster selvfølgelig. Udskiftning af et tag betyder samtidig også energiforbedring. Et nyt tag kan ligeledes medføre et bedre indeklima og lavere energiregning, hvorfor det ofte betaler sig på den lange bane.

Derudover kommer du til at have dit nye tag i mange år fremover, hvilker gør det endnu mere vigtigt at finde det rette match af materialer og udtryk til netop dit hus. Det hjælper vi dig med hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding.

Kontakt os

Før

Efter

Før
Før
Før

Før

Før

Før