fbpx

Vinduer og Døre

Til alle boligtyper

Man siger, at vinduerne er husets øjne. De er med til at fortælle historien om huset og dets beboere, og sammen med hoveddøren, er de noget af det første, man bemærker, og som giver huset karakter.

Tømrer & Vinduescenter Esbjerg / Kolding står klar til at hjælpe dig, når din bolig skal have nye vinduer og døre. Uanset om dit hus er nyere eller ældre, har vi masser af vinduer og døre, der passer til stilen. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

Tømrer & Vinduescenter Esbjerg / Kolding har specialiseret sig i vinduer og døre og har stor erfaring og ekspertise indenfor området.
Du kan kontakte os her og høre mere om de mange muligheder.

Nedenfor er der en oversigt over de samarbejdspartnere vi samarbejder med.

VELFAC er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet.

Som VELFAC VinduesMester tilbyder vi attraktiv finansiering, når du vælger VELFAC A/S som vinduesproducent.

Du kan bruge låneberegneren til at finde ud af, hvad dit lån kommer til at koste dig på månedsbasis.
Du finder låneberegneren her.

Outrup Vinduer og Døre er en familieejet og ejerledet dansk virksomhed beliggende på Mors. Hos Outrup er stolte håndværksmæssige traditioner og avanceret produktionsteknik to sider af samme sag. Vi har produceret kvalitetsvinduer og –døre gennem mere end 40 år – helt nøjagtigt siden 1968.

Og selvom udviklingen er gået fra mindre maskinsnedkeri til topmoderne fabrik, så har vi aldrig givet køb på det håndværksmæssige. Også i fremtiden vil Outrup være den troværdige samarbejdspartner med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed. Produceret efter individuelle mål og ønsker – uanset om det er et enkelt vindue eller to – eller til et helt hus.

Idealcombi blev i 1973 grundlagt af brødrene Bent og Henning Søgaard i forældrenes lade i Hurup i Vestjylland. Virksomheden voksede sig hurtigt større, og i 1981 blev den omlagt til aktieselskabet Ideal Vinduet A/S med en medarbejderstab på 20 mand.

Allerede få år efter – i 1984 – åbnede brødrene en ny 3.500 m2 stor vinduesfabrik i Hurup, hvor det revolutionerende vinduessystem CombiFrame i 1988 så dagens lys i et virksomhedssamarbejde med KPK Døre og Vinduer under navnet CombiFrame A/S. Allerede få år efter blev CombiFrame A/S 100% opkøbt af IdealVinduet A/S.

Hvidbjerg Vinduer er en af Nordens største producenter og leverandører af vinduer, døre, udestuer og karnapper i træ/alu, plast/alu, træ/plast og plast. Virksomheden, der er ethundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1974 og har lige fra starten været blandt de førende indenfor den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv. Et vindue fra Hvidbjerg er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på funktion, kvalitet og design. Alle vinduer og døre produceres individuel efter mål.

Mere end 40 års stadig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium.

Tiden har lært os at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder vores vinduer og døre generation efter generation. 

I næsten 80 år, har VELUX gruppen udviklet bedre indendørs atmosfære ved at bringe dagslys og frisk luft, ind i huset og andre bygninger hele verden rundt. VELUX gruppen blev etableret i Danmark og er i dag en international virksomhed med tilstedeværelse i 40 lande.