fbpx

Tømrer i Kolding

Tømrer i Kolding med 25+ års erfaring

Hos Tømrer- og Vinduescenter Kolding har vi ikke alene Danmarks største udstilling indenfor vinduer og døre. Vi har også 25 års erfaring med specialviden indenfor netop vinduer, døre og tagudskiftninger. Vi har specialiseret viden indenfor energibesparelse, udestuer og tagdækning. Du kan derfor stole trygt på os som din lokale tømrer i Kolding og omegn, uanset om dit behov er indenfor vinduer, døre eller tag. Vores erfarne konsulenter står klar til at rådgive, vejlede og sørge for monteringen. Sammen finder vi de løsninger, der passer bedst til din specifikke situation og behov.

Mere dagslys i din bolig

Vi tænker ikke altid over det, men vi opholder os umådeligt meget i vores hjem inden døre. Faktisk viser undersøgelser, at det i norden er op mod 80-90 % af døgnet, vi befinder os indenfor. Derfor har mængden af dagslys ind af vinduerne ufattelig meget at sige. Mange danske boliger kan med fordel drage nytte af en vinduesudskiftning af hensyn til netop mængden af dagslys. Samtidig kan det ofte føre andre besparelser med sig – eksempelvis på mængden af tid, lamper behøver være tændt i boligen. Mange boliger har mindre, kolde vinduer, som let kan udskiftes til store, varme ruder med bedre lysindfald. Med energimærke A vil det ikke engang have en negativ effekt på varmeregningen, at vinduesfladen bliver større. Der vil kunne holdes på varmen, samtidig med at der kommer mere lys ind.

Nye vinduer og døre sikrer også bedre mod indbrud

Tømrer- og Vinduescenter Kolding har årelang erfaring med at finde de rigtige døre og vinduer til et hjem som dit. En af de ting der ofte går igen er frygten for indbrud. Også på dette punkt kan en udskiftning af døre og vinduer være en fordel. Nye modeller sikrer bedre mod netop ubudne gæster, da de både materialemæssigt og grundet forskellige sikkerhedsforanstaltninger gør det langt mere besværligt for en ubuden gæst at komme ind. Det sker desuden helt uden at æstetik eller omkostning bliver påvirket. Mange nye vinduer og døre kommer desuden med mulighed for forskellige ekstra sikkerhedsforanstaltninger i modsætning til de ældre, der ikke kan opdateres tilstrækkeligt. Med Energimærkningsordningen kan du både gøre noget godt for dit indeklima, sikkerhed og samtidig spare penge.

Din lokale tømrer i Kolding og omegn

Tømrer- og Vinduescenter Kolding er medlem af BYG Garanti, hvilket er din garanti for dækning for dokumenterede tab som følge af mangler ved et stykke håndværksmæssigt arbejde. Hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding er nøgleordene kvalitet, holdbarhed og netop garanti. Din gode oplevelse er vores succes. Vi betjener bredt i lokalsamfundet i blandt andet Kolding, Vejle og Haderslev.

Tømrer- og Vinduescenter Kolding kender elle de skrappe energikrav, der er på markedet, ligesom virksomheden har mange år på bagen indenfor at se muligheder og finde de rette løsninger. Der findes et godt match af døre, vinduer og tag til ethvert hjem. Vores konsulenter står klar til at rådgive og vejlede dig, så vi sammen kan finde det gode match til netop din situation og behov.

Kontakt os

Før
Før