fbpx

Tagudskiftning Esbjerg

Nyt tag i Esbjerg og Varde

Trænger dit tag til udskiftning? Måske er du ikke helt sikker – men så står Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding klar til at tage et kig og rådgive dig omkring netop tagudskiftning. Som hovedregel kan siges, at et godt tag er hele forudsætningen for et sundt og holdbart hus. Men det er også vigtigt for hele æstetikken og udtrykket for dit hus. Derfor er et tag ikke bare et tag. Det forstår vi hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding, hvor vi har 25 års erfaring indenfor vinduer, døre og tagudskiftning. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tag til dig og dit hus.

Udgiften ved et nyt tag

Prisen på et nyt tag afholder mange fra at gøre mere ved det, og det er rigtig ærgerligt. Et nyt tag til dit hus, din tilbygning eller udhus er selvfølgelig en omkostning økonomisk. Vi kan dog hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding garantere at finde den bedste pris, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet eller holdbarhed. Udskiftning af et tag betyder samtidig også energiforbedring. Et nyt tag kan ligeledes medføre et bedre indeklima og lavere energiregning, hvorfor det ofte betaler sig ind på den lange bane.

Mange forskellige tagtyper

Tegltag, skiffertag, ståltag – hvad skal du vælge? Det hjælper vi hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding dig gerne med. Det kan handle om ren æstetik. Der kan også være regler i lokalplanen, der foreskriver regler omkring materiale. Det kan også være, et produkt vil egne sig særligt godt til dit hus grundet materiale, beliggenhed eller konstruktion. Vores erfarne konsulenter gennemgår gerne de forskellige muligheder sammen med dig, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning. Du kommer til at have dit nye tag i mange år fremover, hvorfor det er vigtigt at finde det rette match til netop dit hus.

Vi hjælper dig med udskiftning af tag i Esbjerg

Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg/Kolding har 25 års erfaring indenfor vinduer, døre og tagudskiftninger. Vi kan derfor hjælpe dig med en komplet energioptimering af din bolig. Vi hjælper og vejleder gerne fra start til slut. Vi er med hele vejen, ligesom vi naturligvis sørger for selve monteringen. Vores konsulenter står klar til at tage en afklarende snak med dig omkring, hvad dit specifikke behov er, så vi kan finde de helt rette løsninger.

Kontakt os

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter