fbpx

Tømrer i Esbjerg

Tømrer i Esbjerg med 25 års erfaring

Hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg har vi ikke alene Danmarks største udstilling indenfor vinduer og døre. Vi har også 25 års erfaring med specialviden indenfor netop vinduer, døre og tagudskiftninger. Du kan derfor stole trygt på os som din lokale tømrer i Esbjerg og omegn. Vores erfarne konsulenter står klar til at rådgive, vejlede og sørge for monteringen. Sammen finder vi de løsninger, der passer bedst til din specifikke situation og behov.

5 grunde til at skifte vinduer eller døre i dit hjem

Der kan være mange gode grunde til at udskifte vinduer eller døre i dit hjem. Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg hjælper dig gerne med en gennemgang af dine nuværende for at se, om der enten af hensyn til indeklima eller varmeregningen kunne være et bedre match til dit hjem.

Herunder kan du se 5 grunde til, mange med fordel kunne udskifte deres nuværende døre eller vinduer:

  • At opnå et bedre indeklima
  • Øget mændge dagslys i boligen
  • Besparelse på varmeregningen
  • Bedre Sikring mod indbrud
  • Støjreducering udefra

Mange tænker ikke nødvendigvis over det, men både indeklima og støjgener kan ændre sig meget ved at skifte ældre vinduer ud med nye. Det samme gælder at reducere risikoen for ubudne gæster, da nyere vinduer og døre er sværere at bryde op end ældre modeller. Nye vinduer kan komme med alt fra lamineret glas og nokker til grebslåse og andre sikkerhedsmæssige tiltag.

Bedre vinduer og døre kan spare på varmeregningen

Det kan være en rigtig god idé at kigge på at udskifte døre og vinduer afhængig af deres stand. En af de første ting mange kigger på, når det kommer til energiforbedring af hjemmet, er derfor netop nye, energirigtige vinduer og døre. Ligesom vi kender det fra køleskabe, frysere og vaskemaskiner, kommer vinduer og døre energimærkede. På den måde kan du let se, hvilke der kan være en fordel at skifte til. Skalaen går fra A til F, hvor A er bedst. Har du en helårsbolig, skal du altid skifte til A-mærkede vinduer for at leve op til Bygningsreglementet. Mærkningen fortæller, hvor meget varme der kommer igennem vinduer i opvarmningssæsonen. I mange situationer kan du endda få tilskud til nye og energiforbedrende vinduer og døre i dit hjem ved hjælp af Energimærkningsordningen.

Nyere vinduer og døre har desuden længere levetid end de tidligere. Det skyldes nye måder at bruge materialerne på og generel udvikling i produktionen. Derfor er du sikret at en eventuel udskiftning holder mange år fremover.

Din lokale tømrer i Esbjerg og omegn

Hos Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg er nøgleordene kvalitet, holdbarhed og garanti. Ved at vælge en håndværker, der er medlem af BYG Garanti, er du sikret dækning for dokumenterede tab som følge af mangler ved et stykke håndværksmæssigt arbejde. Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg er stolte medlemmer af garantiordningen. Ikke fordi vi er vant til at begå fejl eller mangler, men simpelthen for din tryghed som forbruger. Vi ønsker, du skal have den bedste og mest trygge oplevelse ved at vælge os som din håndværker. Tømrer- og Vinduescenter Esbjerg er din lokale tømrer i Esbjerg, Varde, Bramming og omegn.

Kontakt os

Før
Før